Ce se intampla in lumea muzicala
Let the Music Do the Talking!
Cele mai importante stiri si evenimente
Social Room

Nu rata cele mai hot evenimente si afla ultimele noutati despre DJ-ii tai preferati! In fiecare zi, Bold Charts
te tine la curent cu tot ce misca in zona de clubbing. Afla detalii despre cele mai tari petreceri si festivaluri din Romania!

Top of the Mountain +Snow | VRTW (19 ian., Brasov)

Top-of-the-Mountain-Snow-VRTW-19-ian-brasov-bold-charts

Hai sa petrecem un weekend prelungit in varful muntilor! Daca vrei sa schiezi si sa te bucuri de cea mai cool muzica pe vinyl la Cabana Postavaru, din Poiana Brasov, Ramonn Berlin Crew si Rum, Tapas & Wine se ocupa de muzica, cina, micul-dejun ce te scoate din mahmureala si cazare.

Line-up:

Rammon

Bully

TCEC (That Couch Funk Collective)

Ciprian Marc

VRTW VA
Cazare: 

  • Exista un numar limitat de 80 de locuri, in diferite tipuri de camera. Mergand pe principiul “primul venit, primul servit”, primii care confirma prezenta la eveniment, vor avea optiunea de a alege camera dorita.
    Asadar:

40 de locuri in camera duble sau triple/apartamente dotate cu toaleta;
12 locuri in camera dublete in camera duble sau triple fara toaleta;

28 de locuri in camera de 5-6 persoane cu baie comuna;

P.S: Vei putea sa optezi pentru o anumita camera dupa ce vei fi contactat de catre event manager (dupa inceperea procesului online de booking).

Bilete:

Pretul biletului pentru 2 nopti (vineri 20.01 – duminica 22.01)  este de 380 ron pentru 2 nopti, iar cazarea, cina, micul dejun si party-ul sunt incluse.

Daca doresti, poti sta 3 nopti ( joi 19.01 – duminica 22.01) pentru pretul de 500 ron. Pretul include cazarea, cina, micul dejun si party-ul.

Poti achizitiona biletul online de pe https://goo.gl/forms/jvlhw9HbdbDALUXM2 si vei fi directionat catre departamentul de management al event-ului.

Transport:

Transportul nu este inclus in pret, dar organizatorii se pot ocupa de acest aspect.

Poti ajunge in Brasov via tren, masina personala sau coach. Poti lua taxiul sau autobozul catre Poiana Brasov (drum de 30 minute), apoi, telegondola pana la muntele Postavaru. De aici, vei merge pe Drumul Rosu (un drum de 20-30 de minute) pana la Cabana Postavaru.
Daca ai nevoie, organizatorii te pot ghida si iti pot oferi instructiuni. Drumul pe munte este un drum scurt, usor de parcurs.

Va recomandam sa ajungeti la Poiana Brasov cat mai devreme posibil. Ultima ora la care puteti folosi telegondola este 15:00.